La prudència en epidemiologia - El Diari de la Sanitat

El Dr. Oriol Mitjà té tot el dret a fer plantejaments polítics, però llavors queda exposat a la crítica política sobre els seus plantejaments i la seva opinió com a assessor científic queda devaluada per manca d’objectivitat. No es pot repicar i anar a la processó
https://diarisanitat.cat/la-prudencia-en-epidemiologia/

Abast:
Àmbit:

El desastre de les residències geriàtriques

https://diarisanitat.cat/el-desastre-de-les-residencies-geriatriques/
La demanda reiterada al CatSalut és fer un pla per integrar l’atenció a la salut de les residències als Centres d’Atenció Primària públics del seu territori… Això vol dir revertir totes les externalitzacions existents i passar els seus recursos i els que faci falta a l’Atenció Primària

Abast:
Àmbit:

Salut asume la atención sanitaria de los ancianos que viven en residencias

El departamento de Salut asume la atención sanitaria de las personas mayores que viven en residencias en Catalunya, que hasta ahora era competencia de la Conselleria de Treball. Esta decisión llega tras la muerte de más de un millar de ancianos en diversas residencias de toda Catalunya, en algunas más de 40, como en la Casa Asil de Sant Andreu, de Barcelona.

Abast:
Àmbit:

Servei Telefónic d'Atenció Jurídica per a Dones

Benvolgudes i Benvolguts,

Des del Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) us informem de la implementació del Servei Telefónic d'Atenció Jurídica per a Dones,

L’aplicació del Decret de l’Estat d’Alarma ha generat molts dubtes i inseguretat jurídica en les dones, amb el risc de causar una major desprotecció a curt i mig termini. És per aquest motiu que el passat 1 d'abril es va habilitar un telèfon des d'on les dones poden trucar per informar-se sobre els seus drets.

Abast:
Àmbit:

prevenció violència sexual infantil durant el confinament

Des de la Direcció de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament, ens fan arribar uns materials específics per a la prevenció de la violència sexual infantil durant el confinament, que inclouen recomanacions pràctiques i elements a tenir en compte tant en l’àmbit familiar com als espais residencials on hi ha infants i adolescents.

"El confinament pot augmentar el risc de violència sexual infantil i per reduir-ho, cal fer una prevenció específica. Hem d’avaluar quina és la situació en la que ens trobem, quins en son els riscos i com podem reduir-los.

Abast:
Fitxers Adjunts: 

Militantes de CiU recibieron 104 millones del Govern para las residencias que ahora agonizan

Militantes de CiU recibieron 104 millones del Govern para las residencias que ahora agonizan
Mutuam, en manos de ex altos cargos convergentes, ha facturado millones por gestionar y proteger los geriátricos en los que mueren centenares de ancianos.
https://cronicaglobal.elespanol.com/vida/militantes-ciu-millones-govern_335178_102.html

Abast:
Àmbit:

Pàgines

Subscriure a Canal de la portada