VAGA GENERAL 29 DE MARÇ

Data: 
Dijous, 29 Març, 2012 -
07:00 a 18:00
Lloc: 

BARCELONA

29-M, Vaga General, vaga de la ciutadania.

Les Associacions de Veïnes i Veïns de l’Eixample ens adrecem al veïnat dels nostres barris, cridant-lo a donar suport i a fer seva la Vaga General que el conjunt del moviment sindical ha convocat per al proper 29 de març.

Si no aconseguim tirar-la enrere, totes i tots patirem les conseqüències d’una reforma laboral que farà més precària la contractació, abaratirà els acomiadaments, permetrà abaixar els salaris i obrirà la porta a tots els abusos.

Però hi ha més: aquesta reforma es combina amb els impactes de la crisi i amb unes polítiques d’austeritat que fan trontollar serveis públics i prestacions, agreujant les injustícies i precipitant un nombre creixent de famílies en la pobresa. Les administracions es mouen al dictat dels grans poders financers i industrials. Només el frau fiscal empresarial català representa sis vegades les retallades del Govern en educació i sanitat.

Per això és decisiu que la ciutadania digui “prou”, surti al carrer en defensa dels seus drets i exigeixi un abordatge social de la crisi.

• Ens adrecem al petit comerç, demanant-li un gest de solidaritat que va en el seu propi interès: poques botigues sobreviuran enmig d’uns barris empobrits. A tu també t’afecta, abaixeu les persianes el dia 29!

• Ens adrecem a les mares i pares que volen una escola pública i de qualitat, a vídues i pensionistes, a les famílies hipotecades i abusades per les entitats bancàries, als estudiants, a la gent aturada, a la ciutadania nouvinguda, a les dones que, amb un treball invisible de cura, pal•lien les mancances dels serveis públics...

La vaga del dia 29 és la nostra vaga i hem de fer-la palesa a la ciutat. Les AVV de l’Eixample us cridem doncs a sumar-vos a les convocatòries de cassolades, cercaviles i piquets que recorreran els nostres barris. Propiciem amb la nostra presència, pacífica i determinada, l’aturada dels grans centrals comercials i supermercats!

El 29-M, Tots al carrer i sumeu-vos als piquets informatius dels barris.

• 7 h, Plaça Fort Pienç (Convocatòria de les Ass. de Sagrada Família i Fort Pienç).

• 10 h, trobada general de piquets de l’Eixample als Jardinets de Gràcia per recórrer els carrers més cèntrics i confluir, al migdia, amb els piquets provinents de les empreses.

• 18 h, a Diagonal/Passeig de Gràcia, manifestació unitària.

AVVs de Sant Antoni, Esquerra de l’Eixample, Dreta de l’Eixample, Fort Pienc i Sagrada Família.

Organitza: 
Associacións veïns i veïnes Eixample(Barcelona)
Moltes organitzacions i entitats