PROJECTE HENKEL S’INICIA EL PROCÈS DE SELECCIÓ DE L’HOTEL

El projecte de construcció del Complex Miref 1, a l’antiga fàbrica Henkel, continua el seu camí d’acord amb les previsions. Des de la Comissió de Seguiment, ens informen que la Promotora ha decidit que el nom de l’Hotel será HOTEL BARCELONA 1882.

La gestora de l’hotel, es una empresa amb una filosofía i organització, basades en la Responsabilitat Social Corporativa ( RSC ), que donarà prioritat als recursos de proximitat en tots els àmbits, tant a nivel de compres com de selección de personal.

A parti d’aquest Nadal i fins l’1 d’abril de 2018, s’obre el pròces de selección de personal per a la gent del barri i de l’entorn, preferentment per a les persones que treballin o hagin treballat al sector de l’hosteleria.

Els àmbits de selección serán els següents:

- Equip de recepció.

- Equip de pisos.

- Equip de manteniment.

- Equip de cuina.

- Equip de restaurant.

Per comeixer els requisits que es demanen per als diferents perfils, els trobareu al web…………

La majoria de les ofertes son a jornada sencera, però, tambe es preveuen contactes de mitja jornada i de caps de semana, en aquests casos cldrà fer-lo constar al CV. Els CV s’han d’adressar a rrhh@izaka.com .

Les entrevistes es convocaran, per a les persones que acompleixin els perfils, a partir d’abril de 2818. En tot momento les dades serán confidèncials i están protegides per la llei 15/1999, sobre protección de dades de carácter personal.

La incorporació a l’empresa empresa es preveu per a l’agost de 2018 i l’apertura de l’hotel per a l’octubre de 2018

Abast: