NOU PROGRAMA D'ORIENTACIÓ I FORMACIÓ PER JOVES

Programa Garantia d'Èxit Bcn: Joves que Descobreixen, Aprenen i s'Ocupen.

És un programa que ofereix orientació per ajudar als joves a definir el seu futur professional, a més de formació professionalitzadora en sectors que generen ocupació, per millorar les seves opcions de trobar feina. Es tracta d’un projecte agrupat conformat per la suma de sinèrgies de Barcelona Activa i entitats d’orientació amb expertesa i especialització en l’atenció i seguiment dels joves, alhora que arrelades en el territori.

En el nostre cas concret, Insercoop desenvoluparà la tasca d’orientació. El projecte te com a fi la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu mediant actuacions d’orientació, una formació associada i actuacions de prospecció laboral. Al llarg del programa s’oferiran 12 formacions dins dels sectors amb més empleabilitat de la ciutat (Hostaleria, Economia Verda, Comerç, etc) , alguns exemples són: Auxiliar de cambrer, manteniment de vehicles elèctrics de 2 i 3 rodes, instal·ladors elèctrics, de gas, de guix… activitats de venda, auxiliars administratius…

La població a la qual ens adreçem són joves entre 16-29 anys, empadronats en Barcelona, que estiguin sense treballar i donats d’alta a Garantia Juvenil i amb estudis primaris, secundaris, batxillerat o CFGM.

Si teniu joves que puguin estar interessats/es, si us plau, envieu-nos les seves dades de contacte i els citarem a les properes sessions informatives o informeu-los de les dades següents i el telèfon per confirmar assistència.

SESSIONS INFORMATIVES

Dilluns 14 a les 17h
Dijous 17 a les 12h

Insercoop
c/ Paris, 71, 1º, 1ª
Metro Entença

Contacte: Lucía Moreno (685.91.34.03)

Abast: