Modificacions sobre les últimes activitats de Juliol a l'Ateneu

Us escrivim per explicar-vos que les últimes activitats que teníem programades per aquest mes de juliol (les xerrades "Coneixent Metzineres" de dimecres 22 a les 19h i "Herbes Remeieres" divendres 24 a les 19h) finalment no es podran realitzar presencialment però les seguirem fent en format streaming a través del nostre perfil de Facebook (https://www.facebook.com/AteneuElPoblet) i el canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCVnFb-hnd0pb5bsa1Jb51pw). A través d'aquestes plataformes podreu plantejar dubtes i preguntes sorgits durant les xerrades i al final, les tècniques els hi traspassarem a les diferents ponents. L'espectacle d'aquest dissabte 25 "Historias del señor Anónimo" queda posposat fins a nou avís.
A continuació, us adjuntem l'enllaç a un petit formulari per saber des d'on rebeu la informació sobre les activitats de l'Ateneu que ens ajudaria moltíssim que l'omplíssiu de cara al futur a l'hora de fer difusió: https://forms.gle/7q45RtnfpddagxSG8.
I per últim, us recordem que tenim un apartat nou a la pàgina web que hem fet amb molta il·lusió que s'anomena Actualitat. Allà podeu veure tot el recorregut d'aquest primer any de l'Ateneu: des de la festa d'obertura fins les últimes novetats abans de les vacances d'estiu (http://ateneuelpoblet.cat/#actualitat).
Dit això, només ens queda desitjar-vos que tingueu unes bones vacances i ens veiem a la tornada amb més força!

Una abraçada,

L'equip tècnic de l'Ateneu
https://ateneuelpoblet.cat/

Abast:
Àmbit: