GREGAL 2014 - PREVENCIÓ DE FETS DELICTIUS DURANT EL PERÍODE ESTIVAL

Pla Gregal 2014:

Amb motiu del període estival, des del la vostra comissaria del districte realitzarem dispositius per a intentar minimitzar la incidència delictiva que més repunta durant el període estival; en especial els delictes contra el patrimoni i contra les persones. Per aquest motiu realitzarem accions de patrullatge, orientades a neutralitzar situacions de risc.

Així mateix, tenint en compte les especificitats del període estival al nostre districte, considerem vital reforçar el control preventiu en quatre línies d’actuació:

 Reforç de la vigilància i prevenció de les zones turístiques.
 Prevenció de robatoris interior de dels domicilis.
 Reforçar la vigilància del transport urbà
 Prevenció en l’àmbit del lleure, en especial l’oci nocturn.

Altre dels objectius, és augmentar la percepció de seguretat. Per aquest motiu provarem d’augmentar la presencia uniformada per mitjà de diferents tipus de patrullatge a les zones i hores de major concentració de persones, en especial a zones turístiques.

Adjunt a aquest document, rebreu una sèrie de documents amb consells de seguretat de diferents àmbits per tal què, si són del vostre interès, en pogueu fer ús en les vostres comunitats, associacions, empreses, comerços, etc.

Abast: