Cinefòrum "Un paese di Calabria",

Data: 
Divendres, 23 Febrer, 2018 - 18:00
Lloc: 

Casal de Barri Espai 210 (c/ Padilla, 208-210, baixos)

Des del Casal de Barri Espai 210 us convidem el proper divendres 23 de febrer a les 18 h al cinefòrum i debat amb la projecció de la pel·lícula "Un paese di Calabria", de les directores Shu Aiello i Catherine Catela.

Argument de la pel·lícula:
"Rosa Maria va sortir de Riace, un poblet de Calabria, el 1931 fugint de la pobresa. Els habitants de Riace es van acostumar a veure l'heura envair els murs i al fet que les collites fossin cada vegada pitjors. Escrutaven el mar des dels taurons i seguien honrant a Sant Cosme i Sant Damià, els dos sants patrons, arribats d'orient. Però un bon dia, Bayram va arribar a la platja amb altres dos-cents kurds. Des de llavors, el poble reneix".

Premis:
Premi Buyens-Chagoll visiins du réél, Nyon. Premi senni terra di tutti film festival, Bologna. Premi speciale del pubblico Riace festival, Riace. Premi Horizonte five Lakes Film Festival, Monaco

Aquesta activitat està organitzada per les entitats Barri Refugi Sagrada Família i Associació Xarxa Dos Deu i l'Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família.

Lloc: Casal de Barri Espai 210, c. Padilla 210 baixos, a les 18 h
Cal fer inscripció prèvia al correu: espai210@gmail.com

Organitza: 
Associació veïns i veïnes Sagrada Família (Barcelona)
Àmbit:
Abast: