AUDIÈNCIA PÚBLICA 17 DE SETEMBRE 19:00 H. - DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

Adjuntem convocatòria sessió ordinària semi-presencial de l’Audiència Pública que tindrà lloc el dia 17 de setembre de 2020, a partir de les 19h hores. Si us plau, la feu extensiva a les entitats del barri, incloent-hi en aquesta ocasió la següent NOTA IMPORTANT:

NOTA IMPORTANT

Quant a les possibles intervencions de les entitats i de la ciutadania , s'informa que:

1. La sessió d’aquesta Audiència Pública, donat l'actual context, es celebrarà de manera semi-presencial a la Sala de Plens i per videoconferència.

2. Per tal d’intervenir a l’Audiència Pública s’haurà d’omplir el Formulari via el Decidim.barcelona i es podrà demanar torn d’intervenció fins 24 h abans de la sessió. El link on demanar torn de paraula i en el que després es podrà veure la sessió en streaming és el següent:

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4028/meetings/3665

3. L’aforament de la Sala de Plens serà limitat i restringit a les persones que vulguin intervenir. La intervenció a l’Audiència Pública es podrà fer tan telemàticament com de forma presencial. Un cop complimentat el formulari, us contactarem per confirmar la vostra intervenció. Serà imprescindible l’ús de mascareta i s’hauran de seguir les mesures de seguretat-higièniques que s’indiquin.

Salutacions,

Abast: