ATUREM LA GUERRA A SÍRIA

Data: 
Dijous, 17 Novembre, 2016 - 19:00
Lloc: 

plaça Sant Jaume

La Plataforma Aturem la Guerra convoquem a concentració a plaça Sant Jaume aquest dijous, dia 17 a les 7 de la tarda amb el lema ATUREM LA GUERRA A SÍRIA. Aviat farà 6 anys que la població civil de Síria paga les conseqüències de, a més de viure sota el règim autocràtic de Al Assad, d’un conflicte on la intervenció de potències estrangeres segons els seus interessos geo-estratègics, fan impossible una solució a curt termini.

Exigim que s’aturi l’ajut militar i la venda d’armes. Que es negociï un alto al foc real. Que es respectin els drets humans. Que la UE garanteixi vies segures de sortida dels països en conflicte bèl·lic. Que a l’Estat espanyol es canviïn radicalment les polítiques d’atenció i acollida de les persones refugiades. Que s’apliqui el dret d’asil.

Hem decidit donar visibilitat a la necessitat d’aturar aquest bany de sang i ens concentrarem cada tercer dijous de mes a les 19h a la plaça Sant Jaume. Les properes convocatòries seran el 15 de desembre, el 19 de gener, el 16 de febrer, 16 de març i el 20 d’abril.

Si hi voleu ser, us hi esperem!

Organitza: 
Plataforma Aturem la Guerra