ALLÒ QUE NO ET MATA - A SALES DURANT TOT EL MES DE GENER.

ALLÒ QUE NO ET MATA

A SALES DURANT TOT EL MES DE GENER.

Sessions online i presencial a més de 70 sales de tot l’Estat!

Em dic Mireia Ferret i us contacto del Docs del Mes, la iniciativa que estrena cada mes una pel·lícula documental a més de 70 sales a Espanya. Ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una informació que creiem que pot ser del vostre interès.

Aquest proper mes de gener estrenem “Allò que no et mata”, el documental ens mostra la impactant història de l’Ada que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La història d’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida…

Pots veure el tràiler aquí.

Projeccions: al llarg del mes de gener hi haurà projeccions per tota Espanya, la majoria gratuïtes o amb preus simbòlics. Pots consultar tota la informació de la pel·lícula i les dates de projecció a:

https://docsbarcelona.com/docs-del-mes/sales

Creiem que aquesta pel·lícula us pot interessar, així que si ens poguéssiu ajudar a fer difusió de la pel·lícula, seria fantàstic!

Per a que us sigui més senzill, deixem aquí sota un tuït i un post model de Facebook perquè només hagueu de copiar i enganxar:

Facebook:
No us perdeu l’estrena d’“Allò que no et mata”. Una pel·lícula dirigida per Alexe Poukin que ens mostra la impactant història de l’Ada que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones. La podeu veure a les sales durant gener!

Mira el tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=7Rwlis3ajR4&ab_channel=DocsBarcelona

Més informació aquí:

https://docsbarcelona.com/pellicules/allo-que-no-et-mata

Twitter:

Allò que no et mata és l’estrena del desembre del @DocsBarcelona #docsdelmes. Segueix existint l’esclavitud en la societat actual? La pots trobar a als cinemes durant el mes de gener! https://cutt.ly/YhBRR5b

Moltes gràcies pel vostre temps! Quedo a disposició per qualsevol informació extra que necessiteu.

Atentament,

Mireia Ferret

Comunicació

comunicacio@docsbarcelona.com

Rosselló, 184 2º3º
08008 Barcelona
Tfn. +34 93 452 46 18 // +34 933 93 12 00

docsbarcelona.com

unnamed

Abast:
Àmbit: