28/9 11:15 a la Rambla: acció i comunicat #ReconversióTurisme

Avui dilluns 28 de setembre a les 11:15 hores l'Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic convoca els mitjans de comunicació a la font de Canaletes, a la Rambla, per a una acció simbòlica i lectura de comunicat amb motiu del dia mundial del turisme.

Un any més l'ABDT i molts dels 25 nodes de la xarxa SET (Sud d'Europa contra la Turistització) escollim aquesta data per denunciar els estralls socials i ambientals de la turistització.

Si aquests ja feien evident la necessitat de decreixement turístic a Barcelona, la pandèmia i la caiguda de visitants mostren que ara és el moment de reconvertir aquest sector, abans letal i ara mort, formant les seves ex-treballadores en sectors més justos i reciclant la seva infraestructura en els usos socials i de cures que la actual crisi socieconòmica fa imprescindibles.

Us esperem dilluns 28/9 a les 11:15 a la font de Canaletes, a la Rambla, per a una acció simbòlica i la lectura del comunicat #ReconversióTurisme, amb totes les mesures sanitàries covid corresponents.

Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic
abatbcn@gmail.com
assembleabarris.wordpress.com
@AssBarrisDT

Contactes de premsa:
Daniel Pardo: 622 673 469
Anna Moreno: 646 537 812

Abast: