1 d'octubre i Més. Barcelona Ciutat de Drets

Data: 
Dijous, 27 Setembre, 2018 (Tot el dia) a Dimarts, 16 Octubre, 2018 (Tot el dia)
Lloc: 

Antiga Presó Model de Barcelona, al carrer d’Entença, 155

1 d'octubre i Més. Barcelona Ciutat de Drets

Ens complau informar-vos de la celebració del cicle d’activitats “1 d’octubre i Més. Barcelona Ciutat de Drets”, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i les entitats de la campanya “Demà pots ser tu”. El cicle, que s’inaugurarà el proper 27 de setembre i durarà fins el 16 d’octubre, vol oferir a la ciutadania un espai on debatre i reflexionar al voltant del significat, les causes i les conseqüències de l’1 d’octubre de 2017, data que marca un abans i un després en la vida política i social de Catalunya i també de la seva capital, Barcelona.

Durant aquests dies es podran visitar un conjunt d’exposicions, amb dades, vídeos, testimonis i imatges de l’1 d’octubre, així com una exposició a partir de diferents disciplines artístiques que remeten a la repressió, la censura i la por, apel·lant alhora a la resistència i la rememoració.

En paral·lel, durant el cap de setmana del 28 i 29 de setembre, es realitzaran un seguit de taules rodones i d’altres activitats on es debatrà amb personalitats de diversos àmbits com, entre d’altres, l’activisme, el periodisme o el literari, al voltant de la reapropiació de l’espai públic, la democràcia directa, la repressió institucional o la necessitat d’un projecte de país inclusiu.

Aquest cicle d’activitats tindrà lloc a l’Antiga Presó Model de Barcelona, al carrer d’Entença, 155.

Us hi esperem!

Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat

Ajuntament de Barcelona

Organitza: 
Ajuntament de Barcelona
entitats de la campanya "Demà pots ser tu"
Abast: